Tota l'actualitat de la Fundació Salut Alta
Educant per créixer
 
Butlletí Salut Alta
setembre 2017 · #16
 
 

La importància de sentir-se acompanyat

Aquest curs ja tenim lema: "Fem camí, deixem petjada".

Fem camí: ja són 13 anys de feina al barri! Aquest any treballarem l'acompanyament que oferim i que rebem a l'entitat; avançarem cap a una nova metodologia de treball amb els infants enfocada a generar espais d'aprenentatge significatiu, d'educació emocional i d'educació en el lleure i social; i amb les famílies caminarem cap a una major vinculació i espais de trobada per fer-les protagonistes de l'entitat i de l'educació dels seus fills i filles.

Deixem petjada: perquè no ho fem sols, som un gran equip, i tothom hi aporta el seu gra de sorra; perquè aprenem unes de les altres; i perquè en aquest barri comença a haver-hi nois i noies que han viscut una vida a la Fundació i que ara la transmeten al seu entorn en forma de voluntariat, de participació... i això és una gran notícia!

A finals de curs caldrà que ens pregunteu: heu fet camí? heu deixat petjada? I que responguin infants, famílies, voluntaris, professionals, paraules, mirades i gestos que diguin que sí! 

Informa't

Nou lema per a un nou curs

Després de l’aventura viscuda el curs passat posant en joc totes les emocions, aquest any hem decidit posar el focus d’atenció en una part molt important de la nostra missió… l’acompanyament!

Així doncs, amb tot l’equip educatiu i el voluntariat de la Fundació hem fet un exercici per definir què entenem per acompanyar i com volem que sigui l’acompanyament que s’ofereix des de la Salut Alta.

 

Buscar, trobar i comprometre's

Aquest mes de setembre, entre les reunions de preparació i programació del curs, també han tingut lloc algunes activitats amb el voluntariat de la Fundació.

Per una banda, hem celebrat una trobada amb els voluntaris i voluntàries que ens acompanyaran aquest curs i, per l'altra, una jornada de difusió d’ofertes de voluntariat amb entitats que treballen en el sector social de la Companyia de Jesús a Catalunya.

Coneix a Rosa Ros i Lali Ribas

«A nivell personal costa molt deixar una missió en la que t’has involucrat.»
Aquest mes parlem amb dues religioses del Col·legi Jesús Maria de Badalona, una comunitat que després de quasi 50 anys d'activitat al barri es trasllada a altres destins.
 
Rosa Ros Castelló, 51 anys. Nascuda a Barcelona. Mestra i pedagoga social, dedicada especialment a l’educació social. Lali Ribas Boixeda, 74 anys. Nascuda a Barcelona. Mestra activa.

Dóna'ns un cop de mà

Fes-te voluntari!
Col·labora!

Facebook

Twitter

Web

Vimeo

Flickr

Instagram

RSS
Fundació Salut Alta

C/ Autonomia 17, baixos
Badalona, B 08914
Espanya
Tlf: 93 460 36 08

comunicacio@fundaciolasalutalta.org
www.fundaciolasalutalta.org

Cancel·lar subscripció | Subscriure's | Baixa

En compliment de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic i de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, us comuniquem que la direcció de correu electrònic que ens heu facilitat voluntàriament, figura en els nostres fitxers (FUNDACIÓ PRIVADA LA SALUT ALTA) amb la finalitat de proporcionar-vos per via electrònica el nostre butlletí electrònic o newsletter. Ens complau informar-vos del vostre dret a oposar-vos, accedir, cancel·lar o modificar les vostres dades. Si no desitjeu seguir rebent els nostres correus electrònics podeu sol·licitar-ho a través de l'enllaç "Cancel·lar subscripció" que apareix més a dalt, o bé si ho preferiu podeu enviar un correu a comunicacio@fundaciolasalutalta.org. El consentiment s'entendrà prestat si no ens comuniqueu la revocació del mateix.